“Voia să continue și să lupte” | Ultimele clipe din viața lui Shannen Doherty. Medicul actriței, dezvăluiri sfâșietoare

Doctorul oncolog a fost alături de ea până în ultima clipă.
  • Publicat:

Medicul oncolog al lui Shannen Doherty a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre ultimele clipe din viața actriței din “Bervely Hills, 90210”. Vedeta a decedat la vârsta de 53 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. 

Ultimele clipe din viața lui Shannen Doherty

Shannen Doherty s-a stins din viață sâmbătă, 13 iulie 2024, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare în ultimii ani. În 2015, ea anunța că are cancer la sân. În 2017, Shannen spunea că boala a intrat în remisie. Din păcate, cancerul i-a revenit , în 2019, iar în 2023 a mărturisit că avea metastaze la creier.

Oncologul care a lucrat cu Shannen Doherty în timp ce era tratată pentru cancerul la sân a dezvăluit ultimele momente din viața ei. Actrița din Bervely Hills a fost întotdeauna deschisă în ceea ce privește starea ei de sănătate.

Citiți și: Cerința ciudată a lui Shannen Doherty înainte de a muri. Pe cine nu dorește la funeralii + ce se va întâmpla cu cenușa ei

Ea își găsise sprijinul în medicul oncolog Dr. Lawrence D. Piro. Shannen mărturisea că a avut o relația extraordinară cu medicul oncolog Dr. Lawrence D. Piro.

Medicul actriței a făcut dezvăluiri sfâșietoare

După ce a decedat, medicul Piro a povestit cum au decurs ultimele momente din viață ale lui Doherty. Starea actriței nu era una deloc bună, dar aceasta a vrut să urmeze tratamentul și să facă tot ce era posibil pentru a supraviețui, scrie People.com. 

“Uneori se întâmplă pur și simplu. Vibrația este potrivită și vă înțelegeți reciproc și înțelegeți ce înseamnă gândurile ca și cum v-ați fi cunoscut de ani de zile înainte de acea întâlnire. Așa a fost pentru noi când ne-am întâlnit prima dată și așa a fost până la final”, a mai spus medicul pentru sursa menționată. Acesta a mai spus că medicii au decis să continue tratamentul “până când [ei] nu au mai putut continua”.

“Ultima conversație pe care am avut-o, ea era în curs de realizare a faptului că lucrurile au luat o întorsătură destul de semnificativă. Conversația a fost despre iubire și sprijin, despre grijă și despre a lupta în continuare. Voia să continue să urmeze tratamentul și să lupte, chiar dacă starea ei fizică se înrăutățise puțin. Și așa am făcut”, a mai adăugat  medicul oncolog.

A continuat să lupte, deși avea metastaze la creier

Piro a mai spus că actrița era o “luptătoare incredibilă” și că nu se punea problema să nu lupte. În ultimele două săptămâni, Shannen Doherty și-a continuat lupta și a primit mai mult sprijin.

În ultimele ore din viață, Shannen Doherty a fost înconjurată de persoane dragi ei. Medicul a mai spus că actrița era o “luptătoare incredibilă”. 

“În ultimele ore, ea se afla într-un loc în care se simțea foarte bine, dormea și era în tranziție și era înconjurată de unii dintre prietenii ei foarte apropiați. Camera era înconjurată de un grup select de prieteni care îi ofereau multă grijă și sprijin. A fost sumbru și trist, dar frumos și iubitor. Cel mai greu lucru a fost că ea nu era pregătită să plece pentru că iubea viața”, a mai adăugat medicul, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian