Ce face Irina Petrea, după ce a renunțat la televiziune. Drama care i-a schimbat viața

Irina Petrea, cunoscută de milioane de români drept „Supernanny”, nu doar că a educat generații întregi prin emisiunea sa, dar ascunde și o poveste de viață impresionantă.
  • Publicat:

Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny” în emisiunea de succes de la Prima TV, a câștigat inimile telespectatorilor cu sfaturile sale înțelepte și cu abordarea sa empatică față de parenting. Încă din anii 2000, Irina a devenit o figură emblematică în domeniul educației și îngrijirii copiilor, însă puțini știu despre dramă personală pe care a trăit-o, luptând cu infertilitatea primară.

Irina Petrea, o prezență constantă în casele românilor

Emisiunea „Supernanny” a adus în prim-plan problemele cotidiene ale părinților, iar Irina Petrea a demonstrat o abilitate rară de a oferi soluții și sprijin. Cu zâmbetul pe buze și o atitudine optimistă, ea a reușit să transforme momentele dificile în oportunități de învățare și dezvoltare. Cu toate acestea, în spatele acestei imagini pline de optimism, se află o poveste de suferință și acceptare.

Într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Irina a vorbit deschis despre diagnosticul de infertilitate primară, o realitate care a marcat profund parcursul său personal și profesional.

„Am fost atât de afectată încât nu am mai putut lucra cu copiii. Nu mai puteam să suport să îi văd pe stradă și să văd părinți”, a mărturisit Irina, subliniind dificultățile emoționale prin care a trecut.

Deși își iubește meseria și copiii, dorința de a deveni mamă a rămas un vis neîmplinit.

S-a gândit la adopție, dar a renunțat

Irina Petrea a reușit să găsească sprijin în partenerul său, care a fost alături de ea în momentele cele mai dificile.

„E nevoie de foarte multă încredere. Există încredere. În astfel de relații, fără încredere nu există nimic”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, discuțiile despre adopție au rămas suspendate, iar Irina a ales să nu se lase copleșită de tristețe.

„M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fie ambii parteneri de acord, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de acord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi”, a mai spus Irina Petrea.

Sursă foto – Facebook Irina Petrea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”