Povestea tânărului care a preferat să se trateze în România, nu în Anglia

  • Publicat:
Povestea tânărului care a preferat să se trateze în România, nu în Anglia

Calitatea serviciilor medicale și abordarea integrată, multidisciplinară, a problemelor de sănătate sunt argumente suficiente pentru pacienții care au nevoie de tratament rapid și eficace. Un exemplu în acest sens este Andrei, în vârstă de 19 ani, care locuiește în Anglia și a venit în România pentru tratament, după ce a suferit un grav accident de motocicletă.

Pentru că în Anglia ar fi trebuit să aștepte mai multe luni pentru investigațiile medicale de care avea nevoie, iar durerile de care suferea erau intense, tânărul a decis să vină la București. În urma unei recomandări, el s-a programat la o consultație la Dr. Adrian Dima, medic primar ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic SANADOR. Aici, Andrei a efectuat imediat un examen RMN, pe baza căruia a fost stabilit diagnosticul de ruptură de menisc și ruptură de ligamente.

Dr. Adrian Dima i-a recomandat tratament chirurgical prin meniscectomie parțială, intervenția fiind realizată minim invaziv, prin artroscopie de genunchi. Operația a decurs foarte bine, iar pacientul și-a revenit în scurt timp, urmând ulterior și un program personalizat de recuperare medicală, prin kinetoterapie și fizioterapie, la recomandarea Dr. Liana Mareș, medic primar medicină fizică și de reabilitare la Spitalul Clinic SANADOR.

În perioada în care a urmat procedurile de recuperare medicală la SANADOR, Andrei a decis să profite de timpul petrecut în România pentru a-și rezolva și problemele stomatologice. A ales tot serviciile SANADOR. În urma unei consultații la Dr. Bogdan Steriade, medic specialist protetică dentară la Clinica de Stomatologie SANADOR, pacientul a aflat că avea nevoie de un plan de tratament mai complex, fiind necesare mai multe obturații, intervenții pe canal, extracții și implanturi dentare.

„Mi-a plăcut foarte mult că SANADOR avea în același loc toate serviciile de care aveam nevoie! Am văzut că aici există și partea de stomatologie și m-am hotărât să mă programez tot la SANADOR. Dacă tot veneam pentru control și recuperare medicală, nu avea rost să merg în altă parte unde nu cunoșteam și mi-ar fi fost foarte greu să mă deplasez de la o clinică la alta”, precizează pacientul.

Datorită serviciilor medicale integrate disponibile la SANADOR, care implică o colaborare strânsă între medicii cu diferite specializări, Andrei a beneficiat de tratament stomatologic rapid și performant. Astfel, în momentul în care a finalizat toate procedurile de recuperare medicală, tânărul avea și o dantură nouă, perfect sănătoasă. Pacientul s-a declarat impresionat de profesionalismul echipei SANADOR și de calitatea deosebită a serviciilor medicale oferite.

La SANADOR, pacienții beneficiază de servicii medicale complete, integrate, prin abordare multidisciplinară, care asigură cele mai bune rezultate terapeutice indiferent de problema de sănătate cu care se confruntă. De la consultații de specialitate și investigații pentru diagnostic rapid și corect, până la tratament minim invaziv sau prin intervenții chirurgicale extinse, deosebit de complexe, și proceduri de recuperare medicală, pacienții au acces la un management modern, personalizat al tuturor afecțiunilor de care suferă, fără să fie necesară deplasarea la alte unități medicale.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian