Venim către voi cu o nouă rețetă aperitiv în care folosim Salamul Ardelenesc Cris-Tim, un produs cu eticheta curată, care nu conține gluten, soia, monoglutamat de sodiu adăugat sau arome artificiale. Propunerea noastră este ideală pentru momentele petrecute în familie sau cu prietenii.
Ingrediente
Mod de preparare
Dacă folosiți grătarul, preîncălziți-l la temperatură medie-înaltă. Dacă coaceți în cuptor, preîncălziți-l la 230°C.
Puneți cartofii într-o oală mare cu 4 căni de apă. Aduceți apa la fierbere și lăsați cartofii să fiarbă aproximativ 7 minute. Aceștia trebuie să fie moi la exterior, dar fermi în interior.
Puneți cartofii, uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul într-o pungă de plastic pentru congelator și amestecați bine până se combină toate ingredientele.
Înfășurați fiecare cartof într-o fâșie de salam. Puneți cartofii înfășurați pe frigărui.
Așezați frigăruile direct pe grătar sau pe o tavă de copt. Gătiți pe grătar aproximativ 20 de minute sau coaceți în cuptor timp de 25-30 de minute, până când cartofii devin fragezi. Poftă bună!