Aperitiv cu Salam Ardelenesc Cris-Tim

  • Publicat:
Aperitiv cu Salam Ardelenesc Cris-Tim
Aperitiv cu Salam Ardelenesc Cris-Tim

Venim către voi cu o nouă rețetă aperitiv în care folosim Salamul Ardelenesc Cris-Tim, un produs cu eticheta curată, care nu conține gluten, soia, monoglutamat de sodiu adăugat sau arome artificiale. Propunerea noastră este ideală pentru momentele petrecute în familie sau cu prietenii.

Rețetă aperitiv cu Salam Ardelenesc Cris-Tim

Ingrediente

  • 200g Salam Ardelenesc Cris-Tim
  • 6 cartofi mici aurii, tăiați sferturi sau întregi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de rozmarin
  • 1 linguriță de usturoi
  • ½ linguriță de sare
  • ½ linguriță de piper
  • Frigărui metalice

Mod de preparare

Dacă folosiți grătarul, preîncălziți-l la temperatură medie-înaltă. Dacă coaceți în cuptor, preîncălziți-l la 230°C.

Puneți cartofii într-o oală mare cu 4 căni de apă. Aduceți apa la fierbere și lăsați cartofii să fiarbă aproximativ 7 minute. Aceștia trebuie să fie moi la exterior, dar fermi în interior.

Puneți cartofii, uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul într-o pungă de plastic pentru congelator și amestecați bine până se combină toate ingredientele.

Înfășurați fiecare cartof într-o fâșie de salam. Puneți cartofii înfășurați pe frigărui.

Așezați frigăruile direct pe grătar sau pe o tavă de copt. Gătiți pe grătar aproximativ 20 de minute sau coaceți în cuptor timp de 25-30 de minute, până când cartofii devin fragezi. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, alexandra.necsoiu@csid.ro Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult