Pentru că am intrat în perioada postului, cu siguranță multe persoane se întreabă ce ar mai putea mânca. Ei bine, preparatele de post, deși nu ne fac cu ochiul întotdeauna, află că ele pot fi transformate în preparate absolut delicioase. Chiar dacă simți că dieta în această perioadă este destul de limitată, află că există atât de multe variante care îți pot încânta papilele gustative. Noi ne-am ajutat de produsele din gama „Bunătăți” de la Cris-Tim și am reușit să pregătim cel mai delicios burger cu șnițel de soia și două platouri cu aperitive de post.
Mai exact, am decis să pregătim rulouri din lipii pe care le-am umplut cu fasole bătută și humus, alături de legume proaspete, dar și câteva bruschete delicioase cu usturoi și salată de vinete.
Ingrediente pentru lipii
Mod de preparare:
Ingrediente pentru bruschete:
Mod de preparare:
Se iau bruschetele și se adaugă salata de vinete peste. Deasupra se pun roșiile cubulețe.
Ingrediente pentru burger cu șnițel de soia:
Mod de preparare: