Cârnații la grătar sunt cel mai ușor și versatil preparat al verii, care poate fi consumat atât la prânz, cât și la cină. Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să lipsească din meniu, dar și cele mai delicioase sugestii care să-ți încânte papilele gustative.
Cu ajutorul Cârnaților de Grătar de la Cris-Tim și a Cârnaților Special de Grătar de la Cris-Tim poți pregăti cele mai complexe și delicioase mese de vară. Nu uita de consumul de legume, pentru că ele îți pot asigura vitaminele și nutrienții necesari, iar astfel orice masă devine una echilibrată.
În sezonul cald gătitul pare o reală provocare, în special din cauza temperaturilor crescute, dar și pentru că în mare parte ne dorim să avem maim ult timp de relaxare, nu de timp petrecut în bucătărie. Din fericire, cârnații Cris-Tim sunt ușor de preparat și te poți bucura rapid de o masă delicioasă și copioasă. Cum?
Îi poți consuma alături de legume proaspete sau pe grătar, piureuri simple de broccoli, cartofi, cartofi dulci, morcovi sau conopidă sau chiar alături de salate fresh. O altă variantă ar fi inspirată de clasicul hot-dog, în care să folosești ingredientele și sosurile preferate.