Din când în când putem lua o pauză de la produsele de origine animală și, cum perioada postului este ideală în acest sens, venim către tine cu o rețetă delicioasă, inspirată din bucătăria indiană. Nu este tocmai o rețetă tradițională, dar cu siguranță aromele te vor duce cu gândul către o călătorie asiatică. Este vorba de chifteluțe vegetale cu sos masala pe care le poți realiza cu ajutorul produselor din gama „Bunătăți” de la Cris-Tim.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru că produsele de la Cris-Tim sunt gata preparate nu mai este nevoie să pregătești chifteluțele vegetale. Așadar, ne vom ocupa strict de sos, care este foarte ușor de preparat, versatil, cremos și extrem de delicios. Tot ce trebuie să faci este să adaugi toate ingredientele într-o tigaie adâncă și să le lași la gătit timp de 30-40 de minute. Mai apoi, după ce legumele sunt gătite, conținutul trebuie trecut într-un blender pentru a putea fi omogenizat. Se adaugă peste chifteluțele încălzite și se servesc. Poftă bună!