Crenvurști crispy pe băț

Lasă-te inspirat de o rețetă rapidă în care nu ai nevoie de prea multe ingrediente: crenvurști crispy pe băț.
  • Publicat:
Crenvurști crispy pe băț
Foto: shutterstock

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai poftă de ceva delicios, dar să nu știi exact cu ce să-ți onorezi papilele gustative. Noi suntem aici să te inspirăm cu o rețetă rapidă în care nu ai nevoie de prea multe ingrediente: crenvurști crispy. Este delicioasă și poate fi împărțită cu cei dragi, fie că organizezi o petrecere acasă, fie că vrei să te bucuri de o gustare în timp ce vizionezi un film.

Pentru această rețetă ai nevoie de:

  • 1 kilogram de cartofi
  • 2 ouă
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 240 grame de crenvurști de la Cris-Tim
  • 200 grame de mozzarella feliată
  • făină
  • ulei
  • bețe de frigărui

Crenvurști crispy: mod de preparare

Se fierb cartofii și se pisează cu ajutorul unui zdrobitor pentru cartofi până se formează piureul. Se sparg două ouă și se amestecă până ce compoziția se omogenizează. Se adaugă sare, piper și se amestecă. Se taie crenvurștii pe jumătate și în fiecare se inserează un băț de frigăruie. Se rulează crenvurștii în felii de mozzarela, apoi se acoperă cu ajutorul compoziției de cartofi. Se trec prin făină și se pun în tigaie, în uleiul încins. Se lasă la prăijit până obțin o culoare aurie. Se transferă pe un șervețel pentru a se absorbi surplusul de ulei, apoi se servesc cu un sos la alegere, după preferințe. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult