Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim în foietaj, un snack rapid și delicios

Dacă vrei să pregătești rapid un snack sau pur și simplu să pui ceva pe masă ca aperitiv, îți recomandăm Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim în foietaj.
  • Publicat:
Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim în foietaj, un snack rapid și delicios
Crenvurști de pui în foietaj, un snack rapid și delicios

Dacă vrei să pregătești rapid un snack sau pur și simplu să pui ceva pe masă ca aperitiv, îți recomandăm Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim în foietaj. Nu necesită nici prea mult timp pentru preparare, dar nici prea multă îndemânare prin bucătărie.

Cum faci Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim în foietaj

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 200°C. Taie foietajul în fâșii lungi de 2-3 cm. Învelește fiecare crenvurst cu o fâșie de aluat, rulându-l complet. Așază rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, unge-le cu ou bătut și presară semințe, dacă dorești. Coace timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine auriu și crocant. Se servește ca aperitiv sau gustare. Poftă bună!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult