Lipie cu omletă și Salam Săsesc și Pappardelle cu Bacon

Venim cu două sugestii delicioase, ideale atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz: lipie cu omletă și Salam Săsesc și Pappardelle cu bacon.
  • Publicat:

Venim cu două sugestii delicioase, ideale atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz: lipie cu omletă și Salam Săsesc și Pappardelle cu bacon. Pentru ambele rețete vom folosi produsele de la Cris-Tim, care sunt produse cu Eticheta Curată: fără gluten, soia, arome artificiale și monoglutamat de sodiu adăugat.

Rețetă lipie cu omletă și Salam Săsesc

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se ia o lipie și se taie din mijloc, pe sfert.
  2. Se adaugă omleta, crema de brânză, Salamul Săsesc Cris-Tim și baby spanacul pe fiecare secțiune a acesteia.
  3. Se împachetează și se adaugă fulgi de chilli deasupra.

Rețetă Pappardelle cu Bacon

INGREDIENTE:

  • 500g pappardelle
  • 100g Bacon Cris-Tim
  • 500ml smântână de gătit
  • 100g mozzarella rasă
  • parmezan ras după preferință
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Se pune baconul tăiat felii într-o tigaie încinsă cu puțin ulei și se lasă pe foc până devine crocant.
  3. Se ia de pe foc și se pune baconul într-un bol cu un șervețel. Peste uleiul rămas se adaugă smântâna de gătit.
  4. Se adaugă mozzarella rasă, se amestecă bine până se omogenizează, iar apoi se condimentează.
  5. Se adaugă baconul peste sos și se amestecă bine, apoi se adaugă pastele și se mai lasă pe foc.
  6. Se pun pe farfurie și se adaugă parmezanul ras și piper deasupra.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult