Venim cu două sugestii delicioase, ideale atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz: lipie cu omletă și Salam Săsesc și Pappardelle cu bacon. Pentru ambele rețete vom folosi produsele de la Cris-Tim, care sunt produse cu Eticheta Curată: fără gluten, soia, arome artificiale și monoglutamat de sodiu adăugat.
Rețetă lipie cu omletă și Salam Săsesc
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
- Se ia o lipie și se taie din mijloc, pe sfert.
- Se adaugă omleta, crema de brânză, Salamul Săsesc Cris-Tim și baby spanacul pe fiecare secțiune a acesteia.
- Se împachetează și se adaugă fulgi de chilli deasupra.
Rețetă Pappardelle cu Bacon
INGREDIENTE:
- 500g pappardelle
- 100g Bacon Cris-Tim
- 500ml smântână de gătit
- 100g mozzarella rasă
- parmezan ras după preferință
- sare
- piper
- usturoi granulat
MOD DE PREPARARE:
- Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Se pune baconul tăiat felii într-o tigaie încinsă cu puțin ulei și se lasă pe foc până devine crocant.
- Se ia de pe foc și se pune baconul într-un bol cu un șervețel. Peste uleiul rămas se adaugă smântâna de gătit.
- Se adaugă mozzarella rasă, se amestecă bine până se omogenizează, iar apoi se condimentează.
- Se adaugă baconul peste sos și se amestecă bine, apoi se adaugă pastele și se mai lasă pe foc.
- Se pun pe farfurie și se adaugă parmezanul ras și piper deasupra.