Mic dejun cu noua creație culinară, Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’

Matache Măcelaru’ are o nouă minunăție culinară în portofoliu: Șunca Praga vrac. Iată cât de ușor se integrează într-o lipie.
  • Publicat:

Veștile care să ne încânte papilele gustative nu întârzie să apară! Matache Măcelaru’ are o nouă minunăție culinară în portofoliu, o nouă creație: Șunca Praga vrac. Este un produs cu eticheta curată, adică un produs care nu conține soia, nu conține gluten, monoglutamat de sodiu adăugat și este un produs făcut din cele mai alese bucăți din jambonul de porc, și anume nuca și capacul. Pentru că ne plac rețetele simple, am vrut să vedem cât de ușor se integrează într-o omletă, în lipie.

Lipie cu omletă și Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’

Ingrediente pentru o porție:

Mod de preparare:

Se pune o tigaie cu ulei la încins, iar într-un bol mic se bat ouăle, alături de sare și piper. Se pun mai apoi în tigaie, se lasă la foc mic și se fac jumări.

Se ia o lipie cu semințe, se unge cu sos pesto, apoi se pun ouăle, felia Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’ și 2-3 felii de avocado. Se rulează și se pune în tigaie la rumenit pe toate părțile. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult