Bacon, crenvurști, ouă prăjite, roșii, ciuperci și fasole, toate aceste ingrediente alcătuiesc un mic dejun englezesc complet. Dacă te inspiră Marea Britanie și obiceiurile alimentare, află că prima masă a zilei tinde să fie una destul de copioasă. Te poți inspira din bucărătia englezească și poți începe dimineața cu o masă complexă. Așadar, iată cum să-ți surprinzi familia cu un mic dejun ca peste hotare.
Extrem de popular, micul dejun englezesc conține atât carne, cât și legume din care îți poți lua nutrienții esențiali. Pentru o porție ai nevoie de doi sau trei crenvurști, bacon, două ouă, roșii, o conservă de fasole albă, roșie sau neagră și ciuperci proaspete. Poți opta pentru crenvurștii și baconul de la Cris-Tim, ambele produse cu eticheta curată. Adică nu conțin gluten, amidon, MDM, soia, arome artificiale și monoglutamat de sodiu adăugat.
Pune fasolea într-o oală și las-o puțin la încălzit și amestecă în ea din când în când. Adaugă într-o tigaie ciupercile și roșiile și lasă-le la caramelizat. Crenvurștii îi poți lăsa câteva minute la fiert pentru mai multă savoare, iar baconul se prăjește pe ambele părți până devine crocant. Se face pe ambele părți, apoi se pun feliile de bacon pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei. De asemenea, cele două ouă le poți servi prăjite. Nu uita de pâinea prăjită! Ideal este să optezi pentru pâine integrală, deoarece aceasta conține carbohidrați complecși. Adaugă sare și piper după gust.