Salamul de vară uscat este un ingredient versatil și gustos, care poate fi integrat în numeroase rețete. Iată o variantă de omletă simplă și delicioasă cu Salam de Vară Uscat Cris-Tim, cu Eticheta Curata, care să-ți ofere o sursă excelentă de proteine, încă de la prima oră a zilei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Toacă ceapa și ardeiul gras în cubulețe. Apoi, într-o tigaie antiaderentă, încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Adaugă ceapa tocată și călește-o până devine translucidă, aproximativ 2-3 minute. Adaugă ardeiul gras și Salamul de Vară uscat Cris-Tim gata feliat, în tigaie și gătește pentru încă 3-4 minute, amestecând ocazional.
Într-un bol, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Toarnă ouăle bătute peste ingredientele din tigaie și amestecă ușor pentru a distribui uniform. Presară brânza rasă deasupra. Gătește omleta la foc mediu aproximativ 5-7 minute. Poți acoperi tigaia cu un capac pentru a ajuta omleta să se gătească uniform.
Transferă omleta pe o farfurie și presară pătrunjel proaspăt tocat deasupra pentru un plus de aromă și culoare. Servește imediat, alături de o salată proaspătă sau pâine prăjită. Poftă bună!
Foto: shutterstock