Timpul petrecut în bucătărie ne face uneori să rămânem fără inspirație. Venim către tine cu o rețetă reinterpretată de paste carbonara cu cârnați și broccoli, care reușește să aducă vibe-ul italian în confortul casei tale. În plus, nu durează mai mult de 30 de minute pregătirea acestui preparat.
Pentru patru porții ai nevoie de:
Într-o tigaie mare pune uleiul la încins și adaugă cârnații tăiați bucățele și lasă-i pe foc până se obține o culoare rumenă. Între timp, amestecă ouăle, parmezanul și adaugă sare și piper.
Pregătește spaghetele urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi adaugă floretele de broccoli cu 3 minute înainte de a lua spaghetele de pe foc și păstrează un polonic din apa de la paste.
Adaugă usturoiul în tigaia cu cârnați, lasă-l să se călească, apoi ia tigaia de pe foc.
Adaugă spaghetele, floretele de broccoli și apa păstrată de la paste în tigaia cu cârnați și amestecă timp de 1-2 minute până când gusturile și aromele se combină între ele. Adaugă parmezan deasupra pentru mai multă savoare.