Iubitorii de paste știu deja că acestea sunt extrem de versatile și pot fi preparate în numeroase feluri. Propunerea noastră este cu Șuncă Praga de la Cris-Tim și ciuperci. Sunt extrem de cremoase, delicioase și cu siguranță vei mânca și a doua porție. Așadar, iată cea mai simplă rețetă de paste cremoase cu șuncă și ciuperci.
Rețetă paste cremoase cu șuncă și ciuperci
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pasul 1
Pune pastele la fiert într-o oală mare, adaugă sare și lasă-le pe foc potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce se fierb, scurge apa și acoperă-le să se mențină calde.
Pasul 2
Într-o tigaie medie pune ulei de măsline, adaugă ceapa și las-o la gătit timp de trei minute sau până se înmoaie, apoi adaugă ciupercile pentru încă trei minute.
Pasul 3
Adaugă usturoiul și feliile de Șuncă Praga de la Cris-Tim, tăiate bucățele, și lasă-le pe foc timp de 1 minut. Adaugă laptele și lasă-l să dea în clocot, apoi redu focul și amestecă timp de 2 minute.
Pasul 4
Amestecă amidonul cu apă până se formează o pastă, apoi adaugă compoziția în sosul din tigaie și amestecă pentru 2-3 minute. Adaugă pastele peste sos, sarea, piperul, pătrunjelul și parmezanul. Poftă bună!