Pizza cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’

Matache Măcelaru’ are în portofoliu o nouă creație culinară. Iată ce ingrediente sunt necesare și cum să prepari Pizza cu Șuncă Praga vrac.
  • Publicat:
Pizza cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’
Pizza cu Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’

Pentru că Matache Măcelaru’ are în portofoliu o nouă creație culinară, o magie pentru papilele gustative, e și păcat să nu introducem noua Șuncă Praga vrac într-o rețetă de pizza, unul dintre preparatele adorate de mulți români. Unde pui că este și un produs cu eticheta curată? Așadar, iată ce ingrediente sunt necesare și cum să prepari Pizza cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’.

Pizza cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’

Ingrediente:

  • 150g Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’, tăiată felii
  • un blat de pizza (cumpărat sau făcut acasă)
  • 100g sos de roșii
  • 100g brânză mozzarella, rasă
  • 1 ardei verde, tăiat felii
  • 1 ciupercă, tăiată felii
  • 1 ceapă mică, tăiată felii
  • Oregano sau busuioc uscat

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 220°C. Întinde sosul de roșii pe blatul de pizza. Pune deasupra feliile de Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’. Adaugă brânza mozzarella și legumele. Presară oregano sau busuioc. Coace pizza în cuptor timp de 15-20 de minute, până când aluatul este crocant și brânza s-a topit. Poftă bună!

Foto: envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”