Se întâmplă de multe ori ca în perioada postului să fim lipsiți de inspirație. Am auzit de multe ori persoane spunând că nu mai știu ce să mănânce sau că s-au plictisit de aceleași produse. Noroc că în bucătărie există atât de multe variante și trebuie doar să fii creativ! Iar lucrurile ies și mai bine când ai alături gama Bunătăți de la Cris-Tim. Așadar, am pregătit un platou de post cu aperitive care să-ți încânte papilele gustative.
Ingrediente pentru platou de post
Ca ingrediente am folosit:
- salată de vinete Bunătăți
- chifteluțe vegetale Bunătăți
- humus cu boia de ardei Bunătăți
- roșii cherry
- baghete de morcov
- roșii pentru decor
- ardei gras roșu
- Humusul se servește alături de baghetele de morcov, nachos sau ardei gras roșu, în funcție de preferințe.
- Chifteluțele vegetale le-am servit cu roșii cherry pe care le-am fixat cu ajutorul unor scobitori.
- Salata de vinete am servit-o alături de roșii, cărora le-am scos miezul și le-am dat o formă zimțată.