Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez

Pentru această rețetă de Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez îți propunem să folosești Puiul Shanghai din gama Cris-Tim Bunătăți.
  • Publicat:
Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez
Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez

Sunt momente în care poftim la preparatele din bucătăria chinezească, dar ce faci când nu ai suficient timp la dispoziție să-ți răsfeți papilele gustative? Află că, dacă vrei să-ți pui la încercare talentul în bucătărie, te poți bucura de un preparat chinezesc mai repede decât te-ai fi așteptat, chiar în confortul casei tale. Totul se datorează produselor ready meal Cris-Tim Bunătăți, care sunt soluția rapidă și gustoasă pentru momentele când nu ai timp să gătești. Pentru această rețetă de Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez îți propunem să folosești Puiul Shanghai din gama Cris-Tim Bunătăți. Tot ce-ți rămâne de făcut sunt orezul și sosul!

Rețetă Pui Shanghai cu sos dulce-acrișor și orez

Ingrediente:

  • Pui Shanghai Cris-Tim Bunătăți
  • susan
  • orez basmati
  • 2-3 linguri de zahăr
  • 3 linguri de pastă de tomate
  • 2-3 linguri de oțet de orez
  • 1 lingură de amidon
  • 3-4 linguri de sos de soia
  • sare și piper proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert și, între timp, se pregătește sosul.

Într-un bol mare se amestecă foarte bine restul ingredientelor cu 1/2 ceașcă de apă. Se încălzește Puiul Shanghai Cris-Tim Bunătăți, apoi se amestecă prin sosul dulce-acrișor și se presară semințe de susan. Se consumă alături de orez.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian