Quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume

Propunerea noastră este o rețetă de quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume, o variantă sănătoasă pentru cei mici.
  • Publicat:
Quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume
Quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume

Atunci când trebuie să pregătești pachețelul de școală al copilului, trebuie să optezi pentru variante care să fie ușor de transportat, să nu conțină sosuri pentru a evita riscul ca acestea să se scurgă și, evident, mirosul preparatului să nu fie unul pronunțat pentru a nu produce disconfort colegilor. Așadar, în acest sens, propunerea noastră este o rețetă de quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume, o variantă sănătoasă pentru cei mici. În plus, noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ este un produs cu eticheta curată, ceea ce înseamnă că nu conține gluten, soia, monoglutamant de sodiu adăugat sau arome artificiale.

Rețetă Quiche cu Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ și legume

Ingrediente:

Mod de preparare:

Întinde aluatul de foietaj într-o formă de tartă și înțeapă-l cu o furculiță. Într-un bol, bate ouăle și amestecă-le cu smântână, sare, piper și cașcavalul ras. Taie Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’ și legumele cubulețe și așază-le pe aluat.

Toarnă amestecul de ou și smântână peste umplutură. Coace quiche-ul la 180°C pentru 30-35 de minute sau până când devine auriu și se încheagă bine. Vestea bună? Poate fi servit cald sau rece, ceea ce-l face un preparat excelent pentru pachețelul de școală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Salată cu șuncă și avocado
Salată cu șuncă și avocado
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”