Iubim pastele, sub orice formă, iar asta pentru că sunt extrem de versatile și pot fi integrate în orice rețetă. Azi îți propunem o rețetă reinterpretată de rigatoni la cuptor cu Mușchi Țigănesc de la Cris-Tim.
Ingrediente pentru rigatoni la cuptor cu Mușchi Țigănesc
Mod de preparare:
Lasă cuptorul la preîncălzit la 190°C. Pune uleiul de măsline la încins, adaugă jumătate din feliile de Mușchi Țigănesc de la Cris-Tim și ține-le pe foc până devin crocante. Adaugă ceapa și usturoiul și lasă-le la gătit până se călesc.
Adaugă oțetul balsamic, roșiile tocate, smântâna maturată și busuiocul. Amestecă-le și asezonează-le după gust cu sare și piper și mai amestecă pentru câteva minute.
Gătește rigatoni potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj, până le obții al dente. Mai apoi, după ce le scurgi, adaugă puțin ulei de măsline peste ele și pune-le peste sosul preparat.
Adaugă mozzarella deasupra și restul feliilor de Mușchi Țigănesc. Pune compoziția la cuptor pentru 25 de minute. Poftă bună!