Ruladă din piept de pui cu cașcaval și Șuncă Praga

De data aceasta venim cu o propunere delicioasă pentru prânz, plină de texturi și savoare în care vom folosi Șunca Praga Cris-Tim, un produs cu Eticheta Curată.
  • Publicat:
Ruladă din piept de pui cu cașcaval și Șuncă Praga
Ruladă din piept de pui cu cașcaval și Șuncă Praga

Dacă până acum ne-am axat pe importanța micului dejun, reamintim că sănătos ar fi să nu sărim peste nicio masă. Așadar, de data aceasta venim cu o propunere delicioasă pentru prânz, plină de texturi și savoare în care vom folosi Șunca Praga Cris-Tim, un produs cu Eticheta Curată.

Rețetă ruladă din piept de pui cu cașcaval și Șuncă Praga Cris-Tim

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pieptul de pui se întinde pe un tocător și se bate cu ajutorul unui ciocan de lemn pentru a-l face cât mai subțire. Peste el se pun ulterior feliile de Șuncă Praga Cris-Tim, cașcavalul și se rulează.

Ruloul obținut se trece printr-un amestec format din oul bătut, sare, piper, praf de usturoi și boia dulce, apoi se pune pe o foaie de copt într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius. Se lasă la cuptor timp de 30-45 de minute, până se obține o crustă aurie.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”