Dacă până acum ne-am axat pe importanța micului dejun, reamintim că sănătos ar fi să nu sărim peste nicio masă. Așadar, de data aceasta venim cu o propunere delicioasă pentru prânz, plină de texturi și savoare în care vom folosi Șunca Praga Cris-Tim, un produs cu Eticheta Curată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pieptul de pui se întinde pe un tocător și se bate cu ajutorul unui ciocan de lemn pentru a-l face cât mai subțire. Peste el se pun ulterior feliile de Șuncă Praga Cris-Tim, cașcavalul și se rulează.
Ruloul obținut se trece printr-un amestec format din oul bătut, sare, piper, praf de usturoi și boia dulce, apoi se pune pe o foaie de copt într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius. Se lasă la cuptor timp de 30-45 de minute, până se obține o crustă aurie.
Foto: shutterstock