Salami bites din produsele cu eticheta curată Cris-Tim

Pentru această rețetă de salami bites, noi am folosit Salam Sinaia Cris-Tim și Salam Bănățean Cris-Tim.
  • Publicat:

Dacă primești vreodată provocarea din partea prietenilor de a pregăti un aperitiv din câteva ingrediente, venim către tine cu o propunere delicioasă: salami bites din producele cu eticheta curată Cris-Tim. Pentru această rețetă, noi am folosit Salam Sinaia Cris-Tim și Salam Bănățean Cris-Tim. Produsele nu conțin gluten, soia, monoglutamat de sodiu adăugat, arome artificiale sau MDM. Ce înseamnă asta?

Cris-Tim oferă garanția că și persoanele afectate de intoleranță la gluten se pot bucura fără grijă de produsele din portofoliu. Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.

La Cris-Tim se pune carne în produse și nu o înlocuiesc cu soia. Carnea este cel mai scump ingredient dintr-un produs, iar Cris-Tim își asumă că indiferent de situație, oferă consumatorilor produse pe baza de carne fără alți substituenți. Proteinele din soia sunt folosite în scopul înlocuirii proteinelor animale (carne), iar derivatele din soia, datorită puterii de hidratare se pot utiliza în tehnologia de fabricație a unor preparate din carne (ex: mezeluri). De asemenea, soia poate fi un alergen pentru anumiți consumatori.

În produsele Cris-Tim se folosesc numai condimente naturale cât și materie primă (carne) de înaltă calitate pentru a da gustul incontestabil al produselor.

Rețetă salami bites

Ingrediente: 

Mod de preparare:

Se iau feliile de Salam Sinaia Cris-Tim și Salam Bănățean Cris-Tim și se așază într-o tavă pentru brioșe, astfel încât să se formeze o cupă. Se adaugă sosul de roșii, ardeiul kapia tăiat bucăți și mozzarella și se presară deasupra cu oregano. Se pun la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 15-20 de minute, până când salamul devine crispy. Poftă bună!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult