Salată cu șuncă și avocado

Dacă îți place să experimentezi în bucătărie, venim către tine cu o rețetă de salată cu șuncă și avocado, în care ingredientul vedetă este noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’.
  • Publicat:
Salată cu șuncă și avocado
Salată cu șuncă și avocado

Iubim salatele, mai ales că sunt atât de versatile și putem integra cu ușurință ingredientele preferate, jonglând cu gusturi, arome și texturi. Dacă îți place să experimentezi în bucătărie, venim către tine cu o rețetă de salată cu șuncă și avocado, în care ingredientul vedetă este noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’, un produs cu eticheta curată.

Rețetă de salată cu șuncă și avocado

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taie Șunca Praga vrac Matache Măcelaru’, avocado, roșia și castravetele în cubulețe. Rupe frunzele de salată verde în bucăți mai mici și pune-le într-un bol. Adaugă șunca și legumele în bol.

Prepară un dressing din ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper, apoi toarnă-l peste salată. Amestecă bine și servește-o proaspătă. Această salată este o variantă excelentă pentru un mic dejun bogat în proteine, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase sau chiar pentru prânz sau cină.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”