Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim

Iată o rețetă simplă și delicioasă, super fresh de vară, care conține Salam Victoria Cris-Tim, cu Eticheta Curată.
  • Publicat:
Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim
Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim

Salamul Victoria este un produs tradițional românesc, popular în multe rețete. Așadar, iată o rețetă simplă și delicioasă, super fresh de vară, care conține Salam Victoria Cris-Tim, cu Eticheta Curată.

Salată de cartofi cu Salam Victoria

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 200 g Salam Victoria Cris-Tim
  • 100 g castraveți murați
  • 1 ceapă roșie
  • 3 linguri maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 linguriță muștar
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel proaspăt pentru decor

Mod de preparare:

Spală și fierbe cartofii în coajă până devin moi. După ce s-au fiert, scoate-i din apă și lasă-i să se răcească puțin. Curăță cartofii de coajă și taie-i în cuburi de mărime potrivită.

Taie Salamul Victoria Cris-Tim în fâșii subțiri sau alege Salamul Victoria Cris-Tim gata feliat, taie castraveții murați în cubulețe mici și ceapa roșie în rondele subțiri.

Într-un bol mare, amestecă cartofii tăiați, Salamul Victoria Cris-Tim, castraveții murați și ceapa roșie. Într-un bol mic, combină maioneza, iaurtul și muștarul. Amestecă bine până se omogenizează. Adaugă sosul obținut peste ingredientele din bolul mare și amestecă ușor pentru a nu zdrobi cartofii. Adaugă sare și piper după gust și decorează salata cu pătrunjel proaspăt tocat.

Lasă salata la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de a o servi, pentru ca aromele să se întrepătrundă. Poftă bună!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc