Sandwich rapid cu Salam de Vară Uscat și Salam Victoria

Venim către voi cu o variantă absolut delicioasă folosind produsele de la Cris-Tim, care sunt produse cu eticheta curată.
  • Publicat:

Pentru că încă nu s-a încheiat Campionatul European, continuăm și noi seria sandwich-urilor rapide și sănătoase, tocmai bune pentru a fi savurate la meci, cu prietenii. Pentru rețeta de azi am folosit produsele de la Cris-Tim, cu eticheta curată, mai exact Salamul Victoria și Salamul de Vară Uscat. Până sunt gata sandwich-urile, vă reamintim că produsele de la Cris-Tim pot fi savurate direct din ambalaj.

Sandwich rapid cu Salam de Vară Uscat și Salam Victoria

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

Se pune ulei la încins într-o tigaie. Într-un bol mediu se sparg două ouă și se bat alături de sare și piper până se omogenizează.

Se pun ouăle bătute în tigaie și cele două felii de pâine, apoi se întoarce omleta când este făcută pe o parte și se adaugă frunzele de spanac, feliile de Salam Victoria Cris-Tim, feliile de Salam de Vară Uscat Cris-Tim, mozzarella feliată și feliile de roșii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult