Dragii mei gurmanzi, pofticioși și iubitori de bunătățuri autentice,
Astăzi vă aduc o veste care vă va gâdila papilele gustative și vă va umple inimile de bucurie!
Cu priceperea și dragostea mea pentru meșteșug, am creat o nouă minunăție culinară: Şunca Praga vrac, făcută doar din cele mai alese bucăți din jambonul de porc – nuca și capacul.
Nuca, dragii mei, cu carnea ei fragedă și suculentă și un conținut mic de grăsime, este ideală pentru preparate delicate și rafinate.
Capacul, pe de altă parte, se distinge printr-o carne fragedă și suculentă, cu carnea marmorată ușor și un conținut echilibrat de grăsime, ce îi conferă un gust bogat și apetisant şi o savoare aparte.
Am ales cu grijă aceste două bucăți nobile, le-am condimentat cu măiestrie și le-am afumat lent, cu lemn natural de fag, pentru a le da acea aromă inconfundabilă, care vă va purta cu gândul la mesele de altădată.
Vă invit, dragii mei, să gustați din noua mea creație, Sunca Praga vrac. Și pentru că vreau să vă răsfăț cum se cuvine, am pregătit un concurs special, unde puteți câștiga un kit complet pentru bucătarul iscusit, care conține:
Nu ratați această ocazie unică de a vă îmbogăți bucătăria și de a vă demonstra talentul culinar! Link participare: https://bacanialumatache.ro/noua-sunca-praga/
Haideți să sărbătorim împreună gustul autentic al Şuncii Praga vrac Matache Măcelaru’.
Cu drag și cu dor de dumneavoastră,
Matache Măcelaru’.