Shaorma este una dintre cele mai la îndemână variante atunci când îți este foame. De cele mai multe ori, aceasta include carnea de miel, vită, porc sau pui, dar dacă vrei să optezi pentru o variantă mai ușoară, fără carne, poți face acasă propria shaorma vegetariană. Din fericire, gama Bunătăți de la Cris-Tim, ne ajută să înlocuim carnea din preparatele noastre, fie cu ajutorul chifteluțelor vegetale, fi cu șnițelul din soia. Iată două sugestii rapide de shaorma vegetariană făcută în casă.
Șnițelul din soia este alegerea excelentă atunci când vrei să înlocuiești carnea în preparatele tale. Poți opta pentru acest ingredient în sharoma vegetariană și poți obține un rezultat delicios, nutritiv și foarte sățios. Pentru această rețetă ai nevoie de:
Îți recomandăm cartofii dulci să îi faci fie la cuptor, fie la airfryer.
O altă variantă ideală pentru vegetarieni sau de post este shaorma cu chifteluțe din legume. Aceasta poate fi completată cu humus și legume proaspete. Pentru această rețetă ai nevoie de:
Ambele variante îți vor potoli pofta de foame și îți vor încânta papilele gustative. În plus, te bucuri de numeroase beneficii pe care fiecare ingredient în parte le oferă și te asigurăm că la o masă ai toți macronutrienții și micronutrienții esențiali. În plus, să nu uităm de cantitatea de vitamine și minerale prezente în aceste preparate savuroase. Poftă bună!