Tocăniță de fasole cu Salam Săsesc

Astăzi vă propunem alături de prietenii de la Cris-Tim,  o rețetă de tocăniță de fasole cu Salam Săsesc. Iată care sunt ingredientele necesare și cum se prepară.
  • Publicat:
Tocăniță de fasole cu Salam Săsesc
Tocăniță de fasole cu Salam Săsesc

Sunt momente în care preparatele tradiționale românești ne fac cu ochiul, dar ce faci când n-ai toate ingredientele? Răspunsul vi-l dăm noi: deveniți creativi și reinterpretați rețetele! Astăzi vă propunem alături de prietenii de la Cris-Tim,  o rețetă de tocăniță de fasole cu Salam Săsesc. Pentru acest preparat îți sugerăm să folosești Salamul Săsesc de la Cris-Tim, iar asta pentru că are eticheta curată, adică nu conține soia, gluten, arome artificiale, monoglutamat de sodiu adăugat, MDM sau amidon.

Rețetă de tocăniță de fasole cu Salam Săsesc

Ingrediente:

  • Fasole uscată
  • Salam Săsesc Cris-Tim, tăiat fâșii
  • Ceapă tocată
  • Morcovi tăiați cubulețe
  • Cuburi de roșii sau sos de roșii
  • Usturoi tocat
  • Condimente (piper, boia dulce, foi de dafin, sare)
  • Supă de legume sau apă

Mod de preparare:

Fierbeți fasolea în apă până când este aproape moale, apoi scurgeți apa. Într-o oală mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei de măsline. Adăugați morcovii și Salamul Săsesc Cris-Tim, și căliți-le puțin. Turnați cuburile de roșii sau sosul de roșii în oală și adăugați condimentele.

Adăugați fasolea și suficientă supă de legume sau apă pentru a acoperi toate ingredientele. Lăsați să fiarbă la foc mic până când fasolea este complet moale și toate ingredientele sunt bine aromate.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult