- Lintea (Lens culinaris)
- Loboda (Atriplex hortensis)
- Lucerna (Medicago sativa)
- Lumânărică (Verbascum phlomoides)
- Mac (Papaver rhoeas)
- Măceş (Rosa canina)
- Măghiran (Majorana hortensia)
- Maitake (Grifola Frondosa)
- Mărar (Anethum graveolens)
- Măselăriţa (Hyoscyamus niger)
- Măslinul (Olea europaea)
- Mătase de porumb (Stigmata Maydis)
- Mentă (Mentha piperita)
- Merişor (Vaccinum vitis idaea)
- Mesteacăn (Betula pendula)
- Mielăreaua (Vitex Agnus Castus)
- Migdalul (Amygdalus communis)
- Mirtul (Myrtus communis)
- Morcovul (Daucus carrota)
- Murul (Rubus fruticosus)
- Muşeţel (Matricaria chamomilla)
- Muştarul (Brassicaceae alba/nigra/juncea)
- Nalbă (Althaea officinalis)
- Năutul (Cicer arietinum)
- Nuc (Juglans regia)
- Nucşoară (Myristica fragrans)
- Nufărul alb (Nymphaea alba)
- Obligeana (Acorus calamus)
- Oleandrul (Nerium ole-ander)
- Oregano (Origanum vulgare)
- Orzul (Hordeum vulgare)
- Ovăzul (Avena sativa)
- Păducel (Crataegus monogyna)
- Palmier pitic (Serenoa repens)
- Păpădie (Taraxacum officinalis)
- Părul (Pyrus communis)
- Păstârnacul (Pastinaca sativa)
- Pătlagină (Plantago lanceolata)
- Pătrunjelul (Petroselinum crispum)
- Pedicuţa (Lycopodium clavatum)
- Pelin (Artemisia absinthium)
- Piersicul (Persica vulgaris)
- Pin (Pinus sylvestris)
- Pir (Agropyrum repens)
- Plop (Populus tremuloides)
- Podbal (Tussilago farfara)
- Porumbar (Prunus spinosa)
- Prazul (Allium porrum)
- Prunul (Prunus domestica)
- Pufuliţă (Epilobium parviflorum)
- Răchiţan (Lythrum salicaria)
- Rapiţa (Brassica rapa)
- Reishi (Ganoderma Lucidum)
- Ricin (Ricinus communis)
- Rostopasca (Chelidonium majus)
- Rozmarin (Rosmarinus officinalis)
- Salcâmul (Robinia pseudacacia)
- Salcia (Salix alba)
- Salvia (Salvia officinale)
- Santalul (Santalum album)
- Schinduf (Trigonela foenum graecum)
- Scorţişoara (Cinnamoni cassiae cortex)
- Secară (Secale cereale)
- Senna (Cassia angustifolia)
- Sfecla roşie (Beta vulgaris)
- Shiitake (Lentinula edodes)
- Smochinul (Ficus carica)
- Soc (Sambucus nigra)
- Şofranul (Crocus sativus)
- Soia (Glycine hispida)
- Spanacul (Spinacia oleracea)
- Spânzul (Helleborus purpurascens)
- Sparanghelul (Asparagus officinalis)
- Spirulina: beneficii, mod de administrare și contraindicații
- Stânjenel (Iris germanica)
- Stejar (Quercus robur)
- Sulfina (Melilotus officinalis)
- Sunătoare (Hypericum perforatum)
- Susanul (Sesanum Indicum)
- Talpa gâştii (Leonurus cardiaca)
- Tămâia (Boswellia serrata)
- Tarhon (Artemisia dracunculus)
- Tătăneasa (Symphytum officinale)
- Tei (Tilia europea)
- Ţelina (Apium gravedens)
- Toporaşi (Viola odorata)
- Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris)
- Trandafirul (Rosa centifolia)
- Trei fraţi pătaţi (Viola tricolor)
- Trifoiul roşu (Trifolium pratense)
- Turmeric (Curcuma longa)
- Untul pământului (Tamus communis)
- Urechelniţa (Sempervivum tectorium)
- Urzica (Urtica dioica)
- Usturoiul (Allium sativum)
- Valeriana (Valeriana officinalis)
- Vanilia (Vanilla Planifolia) – beneficii şi proprietăţi
- Vâsc (Viscum album)
- Viţa de vie (Vitis vinifera)
- Yucca (Yucca filamentosa)