Rețetă de înghețată sandwich.
Ingrediente: 24 de biscuiți groși cu cacao, 400 mililitri smântână de frișcă, 50 grame zahăr, 1 lingură de pudră de cacao, 1 linguriță de extract de vanilie.
Preparare: Pune 12 biscuiți pe folie alimentară, într-o tavă. Într-un castron încăpător, adaugă zahărul și vanilia peste smântâna de frișcă și mixează câteva minute până se întărește ușor frișca. Transferă jumătate din cantitatea de frișcă într-un castron și adaugă pudra de cacao. Amestecă timp de câteva minute cu mixerul, apoi combină frișca de vanilie cu cea de ciocolată, amestecând ușor cu o spatulă de silicon, fără să obții neapărat o compoziție omogenă.
Toarnă frișca uniform peste biscuiții din tavă, apoi acoperă cu un nou strat de biscuiți și, la final, cu folie alimentară. Introdu tava la congelator pentru minimum 4 ore.