Depurin (comprimate)

Prezentare

Un comprimat contine 400 mg extract total de catina (Hippophae rhamnoides), 100mg extract de radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 604mg extract de trei frati patati (Viola tricolor), extract de radacina de brusture (Arctium lappa) si extract de papadie (Taraxacum officinale), excipienti pana la 1200mg.

Indicatii

Recomandari: supliment alimentar bogat in substante bioactive indicat pentru complectarea regimului alimentar in: afectiuni hepatice, gastrite hipoacide, dispepsii, sindroame de malabsorbtie, guta, calculoze renale, infectii cronice ale tractului urinar, edeme, creste rezistenta organismului fata de boli infectioase, stari febrile, constipatie (stimuleaza tranzitul intestinal), dislipidemii, afectiuni dermatologice (eczeme, acnee, furunculoza), tonic general.

Produsul este benefic la toate varstele – de la elevi la pensionari.

Contraindicatii: in perioada de sarcina si alaptare, copii pana la varsta de 7 ani. Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Produs destinat dietei pentru asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive pentru proprietatile: depurative, diuretice, sudorifice, laxative, de stimulare a functiilor hepatobiliare si a secretiei pancreatice, tonic-amare, detoxifiante (stimuleaza functia secretorie si detoxifianta a ficatului, intensifica eliminarea toxinelor din colon), antioxidante, imunomodulatoare, antialergice, hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, uricozurice.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti: 2 – 3 comprimate pe zi, dupa mese, sau la recomandarea medicului.

Copii 7 – 14 ani: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”