DETOXIFIANT 50ml (Tinctura)

DETOXIFIANT este o soluţie hidroalcoolică obţinută din plante, concepută pentru funcţionarea normală a mecanismelor de drenaj şi eliminare renală, digestivă şi tegumentară, produsul având o maximă eficienţă  în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

DETOXIFIEREA  ORGANISMULUI:

Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, afecţiunilor pielii, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

Actiuni

PRINCIPALE:
Depurativ, diuretic, laxativ, diaforetic, antiseptic.

ALTE ACŢIUNI:

Coleretic, colagog, hipocolesterolemiant, hipolipemiant, tonic digestiv, stomahic, carminativ, antispastic, antiinflamator, expectorant, antitoxic, antioxidant.

Contribuie la

– detoxifierea organismului,

– eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

– accelerarea tranzitului intestinal

– funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie

– stimularea producerii şi eliminării de bilă

– menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în organism

– menţinerea greutăţii corporale în limite normale

– protejareac celulelor împotriva stresului oxidativ.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: constipaţie, edeme, gută, afecţiuni cutanate (acnee, psoriazis, dermatite, eczeme), intoxicaţii cronice, abuz alimentar, abuz de cafea, alcool, medicamente, în curele de slăbire şi de detoxifiere realizate în caz de supraponderalitate şi obezitate, afecţiuni reumatice.

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Slăbiciune fizică, convalescenţă, diaree, colită de fermentaţie, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Forma de prezentare: 50ml

Administrare:

INTERN:

Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Tineri între 15 şi 18 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de
2-3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

Pentru accelerarea tranzitului intestinal se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.

Pentru menţinerea greutăţii corporale în limite normalese recomandă câte 1-3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) administrate cu 10min. înaintea meselor principale.

Ingrediente: apă purificată; alcool etilic 45% vol.; soc (Sambucusnigra) – fructe (25%); anghinare (Cynarascolymus) – frunze (20%); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) – părţi aeriene (20%); angelică (Angelica archangelica) – rădăcină (10%); boz (Sambucusebulus) – rădăcină (10%); cardamom (Elettariacardamomum) – seminţe (10%); ienupăr (Juniperuscommunis) – fructe (5%)

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”