Extract din muguri de MESTEACĂN

Denumire științifică: Betula verrucosa MG=D1
Producător: PlantExtrakt

Nivele de acţiune: aparat respirator, cavitate bucală, aparat osteoarticular, aparat urinar, sistem reticuloendotelial.

Recomandări principale:

Aparat respirator: adjuvant în rinofaringite repetate la copii, cu episoade bronho-pulmonare recidiviante; detoxifiere după tratamente cu antibiotice.

Cavitate bucală: ajută la reducerea riscului de apariţie a cariei dentare.

Aparat osteo-articular: ajută la remineralizarea oaselor şi ameliorarea durerilor articulare.

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:

·în decalcifierile osoase sau dentare la copii, cu Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1;

·ca stimulent al creşterii, cu Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1şi Extract din mlădiţe de Măceş- Rosa canina MG=D1;

·pentru ameliorarea simptomelor din infecţii ale căilor respiratorii, cu Extract din mlădiţe de Măceş – Rosa canina MG=D1, Extract din muguri de Coacăz negru – Ribes nigrum MG=D1 şi Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1.

Modul de administrare: 

Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. 

La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. 

La copii între 1 şi 2 ani: în general, câte 10 picături, de 2 ori pe zi, în puţină apă, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese. 

1 ml=aprox. 25 de picături

În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi.

Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”