Extract din seminte de CAIS

Denumire științifică: Prunus armeniaca MG=D1
Producător: PlantExtrakt

Nivele de actiune: aparat respirator

Extractul gemoterapic este obţinut din seminţe proaspete de Cais (Prunus armeniaca), prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.
 
Organotropism: aparat respirator

Recomandări:

Aparat respirator: ameliorarea tusei neproductive, iritative şi în caz de sughiţ, dispnee.

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice

·pentru ameliorarea tusei neproductive, cu Extract din muguri de Carpen – Carpinus betulus MG=D1 şi/sau cu Extract din mlădiţe de Caprifoi negru – Lonicera nigra MG=D1;

·în caz de sughiţ, cu Extract din muguri de Smochin – Ficus carica MG=D1.


Observatii:

Propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.

Mod de administrare: Se recomandă administrarea la adulţi a câte 1 ml, în puţină apă de 1 – 2 ori  pe zi, înainte de mese; pentru perioade scurte (maxim 10 zile).

În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi. 1 ml=aprox. 25 de picături

Contraindicaţii, atenţionări:  Nu se va utiliza pentru perioade lungi, contraindicat la copii, în timpul sarcinii şi alăptării.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”