Fiamarant (comprimate acoperite)

Prezentare

Un comprimat contine pulbere si extract total din partile aeriene inflorite de motul curcanului (Amaranthus caudatus), pulbere din frunze de Topinambur (Helianthus tuberosus), pulbere din frunze de telina (Apium graveolens var. secalium) si excipienti pana la 950mg/comprimat.

Indicatii

Recomandari:asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei indicate in afectiuni hepatice si renale; in tulburari functionale ale sistemului nervos central (astenie, surmenaj); bronsite; sindroame de malabsorbtie si malnutritie; adjuvant in starile de inapetenta, digestie lenta, constipatie; guta; artritism, reumatism; suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, pentru cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta; obezitate; osteoporoza, menopauza; rol benefic in prevenirea imbatranirii.

Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

Precautii: in perioada de sarcina si alaptare; nu se administreaza la copii pana la varsta de 7 ani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Actiuni

Produsul este un bun supliment alimentar cu rol energizant, tonifiant, fortifiant, vitaminizant; are si o actiune calmanta, emolienta, diuretica, antiseptica, coleretic-colagoga; stimuleaza sexualitatea; stimuleaza apetitul, imbunatateste digestia, reface flora intestinala.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti: 2 – 4 comprimate de 3 ori pe zi.Copii 7 – 14 ani: 1-2 comprimate pe zi, in functie de varsta si greutatea corporala a copilului, conform cu recomandarea medicului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”