Fructe de armurariu (Pulbere)

Denumire științifică: Silybi marini fructus
Producător: Fares

Susţine sănătatea ficatului şi vezicii biliare

Suport pentru buna funcţionare a ficatului si pentru eliminarea substanţelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect
Hepatoprotector şi hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimulează secreţia şi eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Recomandări
Hepatite, steatoză (încărcarea grasă a ficatului), ciroză incipientă, insuficienţă hepatică, intoxicaţii hepatice (alcool, noxe, ciuperci). Se asociază preventiv cu medicamente potenţial hepatotoxice.

Contraindicaţii
La dozele recomandate nu se cunosc.

Întrebuinţare
1. Se ia înainte de masă câte o linguriţă de pulbere, de 3-4 ori pe zi, umezită cu puţină apă sau amestecată cu miere. Pentru eficienţă maximă pulberea se ţine sub limbă 10-15 minute, apoi se înghite.

2. Peste o linguriţă de pulbere se toarnă o cană de apă clocotită şi se lasă 10-15 minute, apoi se strecoară.
Se beau 3-4 căni pe zi, înainte de masă.

3. Se pun 4 linguriţe de pulbere într-un litru de apă plată, la temperatura camerei. Se lasă 6-8 ore la macerat la rece, apoi se strecoară şi se consumă întreaga cantitate pe parcursul unei zile.

Prezentare: 70 g

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”