Fructe de catina (Ceai)

Denumire științifică: Hippophaë rhamnoides L.
Producător: Fares

Conferă vitalitate organismului şi susţine sistemul imunitar
Protejează celulele şi ţesuturile împotriva stresului oxidativ

Fructele de cătină sunt renumite pentru conţinutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A şi C.

Ingrediente: fructele arbustului Hippophaë rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae, conţin vitaminele C, E, B1,B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.

Efect
Vitaminizant de excepţie, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant.

Întrebuinţari principale
Avitaminoza, anemie

Alte întrebuinţari
Astenie, convalescenţă, afecţiuni hepatice, stări alergice, diverse dermatoze.

Contraindicaţii
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare
Infuzie din 1-2 linguriţe fructe la o cană cu apă clocotită.

Întrebuinţare
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea meselor principale.

Prezentare: cutie a 50 g

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”