Gemoderivat de Fag – muguri

Prezentare

Cutie din carton continand 30 bucati doze de 1,5 ml de extract glicerohidroalcoolic si recomandari de utilizare.

Principii active

O doza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de fag.

Indicatii

Stari de imunodeficienta primara prin hipogamaglobulinemie (hipogamaglobulinemia tranzitorie infantila, deficitul izolat de IgA sau IgM, etc.),
imunodeficienta secundara prin hipogamaglobulinemie (in steatoza hepatica, malnutritie, enteropatii cu pierderi de proteine, hipogamaglobulinemie dupa unele infectii recidivante, post soc traumatic, post soc psihic, dupa tratament prelungit cu corticosteroizi sau ACTH, radioterapie), hipoalbuminemie din amiloidoza, nefrite cronice, insuficienta hepatica, radioterapie prelungita,
obezitate cu retentie hidrica, celulita, insuficienta renala, litiaza renala, cistopielite, nefroangioscleroza, emfizem pulmonar, fibroscleroza pulmonara.
Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, in diateze hemoragice si tratamente cu medicatie anticoagulanta (la indicatia medicului).

Actiuni

Imunostimulatoare, drenor renal in tulburari metabolice, antiedematoasa.

Conditii de pastrare

La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemina copiilor.
Termen de valabilitate: 5 ani.
Notificare nr.: 165/2005

Administrare

Adulti: 1 doza de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se administreaza pe o perioada de 3 saptamani pana la 2 luni.
Copii: ˝ doza de 1,5 ml odata pe zi diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de masa.
Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”