Gemoderivat de Liliac – muguri

Prezentare

Cutie din carton continand cate 30 bucati doze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic si recomandari de utilizare.

Principii active

O doza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac.

Indicatii

Insuficienta coronariana cu si fara angina pectorala, miocardo-coronaroscleroza, sechele post-infarct miocardic, coronarite trombotice, adjuvant in tratamentul de prevenire al infarctului miocardic.

Actiuni

Coronarodilatator (favorizeza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului).

Conditii de pastrare

La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemina copiilor.

Administrare

1 doza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.
La persoanele in varsta administrarea se va face in doze progresiv crescatoare pentru adaptarea irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit.

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”