Ingerasul (Sirop)

Siropul CREŞTE POFTA DE MÂNCARE este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani cu apetit alimentar capricios.

SCĂDEREA  APETITULUI  ALIMENTAR  LA COPII:

Apetitul copilului variază de la o zi la alta, el nefiind constant în perioada copilăriei. Lipsa poftei de mâncare la copil nu are întotdeauna cauze obiective, ea putându-se datora şi simplului fapt că nu îi place felul de mâncare oferit. Inapetenţa poate fi însoţită de scăderea greutăţii corporale sau chiar stagnarea creşterii copilului situaţie în care, apare necesitatea prezentării la medic.

Cauzele care determină inapetenţa la copil pot fi interne sau externe. Dintre cauzele interne putem aminti: anemia, apariţia unei boli infecţioase, parazitozele intestinale, durerea sau inflamaţia gâtului sau cavităţii bucale (amigdalita, faringita, aftele bucale), consumul de dulciuri înaintea meselor principale etc. Dintre cauzele externe, factorul psihic joacă un rol esenţial, el fiind influenţat de: contactul pe care copilul îl are cu mediul extern (în primii ani de şcoală), carenţele psihosociale (frig, deprivare maternă), starea de anxietate etc. În adolescenţă, dezechilibrele psihoemoţionale pot produce reducerea aportului alimentar şi scăderea greutăţii corporale, situaţie în care va apare o carenţă de vitamine, minerale, precum şi slăbirea generală a organismului. Corectarea acestei deficienţe se poate realiza prin administrarea de produse naturale cu acţiune vitalizantă şi vitaminizantă care pot stimula totodată pofta de mâncare, ajutând astfel la regenerarea şi revigorarea organismului. 

Actiuni

ACŢIUNI MAJORE: antianorexigenă (creşte pofta de mâncare), vitalizantă, vitaminizantă, stomahică, tonică digestivă, stimulează creşterea greutăţii corporale, creşte rezistenţa organismului.

ALTE ACŢIUNI: antispastică, antiinflamatoare, antibacteriană, antiseptică intestinală, stimulentă a motilităţii gastro-intestinale, antiemetică, imunomodulatoare, antioxidantă, calmantă a sistemului nervos, stimulentă cerebrală, uşor diuretică, tonică mentală.

Contribuie la

– creşterea poftei de mâncare

– îmbunătăţirea capacităţii digestive şi reducerea flatulenţei după consumul de alimente

– combaterea spasmelor digestive

– reducerea stărilor de oboseală şi slăbiciune

– îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului

– îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului

– procesul de vitaminizare al organismului

– armonizarea stării emoţionale.

Indicatii

 INDICAŢII MAJORE:

Se utilizează ca adjuvant în: anorexie (lipsa poftei de mâncare), anemie, stări de astenie şi slăbiciune, devitalizare, hipovitaminoze.

ALTE INDICAŢII:

Se utilizează ca adjuvant în: colici abdominale, indigestie, flatulenţă (balonare), stări de agitaţie şi nelinişte.

Precautii

Persoanele cu diabet zaharat trebuie să reducă din alimentaţia zilnică echivalentul de hidraţi de carbon corespunzător cantităţii de fructoză din sirop (5ml sirop conţin 3,5grame fructoză).

Contraindicatii

Gastrite hiperacide, ulcer gastric şi duodenal, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 200ml

Administrare:

Copii sub 3 ani: după sfatul medicului.

Copii între 3 şi 6 ani: câte 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Copii între 7 şi 14 ani: câte 5-10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administrează ca atare sau diluat în 100 ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 minute înaintea mesei.
A se agita înainte de utilizare!

Ingrediente:

Copii sub 3 ani: după sfatul medicului.

Copii între 3 şi 6 ani: câte 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Copii între 7 şi 14 ani: câte 5-10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administrează ca atare sau diluat în 100 ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 minute înaintea mesei.
A se agita înainte de utilizare!

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”