Macese (Ceai)

Denumire științifică: Rosa canina L.
Producător: Fares

Contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.

Fructele de măceşe sunt renumite pentru conţinutul ridicat în vitamina C naturală: minim 200 mg %.

Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, care sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Efect
Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.

Întrebuinţari principale
Avitaminoză, inapetenţă, sursă de vitamina C

Alte întrebuinţari
Prevenirea răcelii şi gripei; oboseală; convalescenţă; tulburări de circulaţie periferică; litiază renală; sechele de hepatită.

Contraindicaţii
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare
Se prepară infuzie din 1 linguriţă la o cană cu apă clocotită.

Întebuinţare
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

Prezentare: cutie a 50 g

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”