MĂRAR (Comprimate)

Produsul MĂRAR este recomandat pentru normalizarea funcţiei reproductive la femei şi amplificarea feminităţii.

DESPRE MĂRAR:

Mărarul face parte din familia Apiaceae, fiind o plantă erbacee, anuală, legumicolă, cu eficienţă deosebită. Cultivată încă din antichitate, de către egipteni, greci şi romani, planta este astăzi  cunoscută pe tot globul. În medicina tradiţională mărarul se folosea pentru mărirea secreţiei de lapte la lăuze, creşterea sânilor, declanşarea ciclului menstrual, reducerea pilozităţii la femei, amplificarea feminităţii şi îmbunătăţirea digestiei.

Actiuni:

ACŢIUNI MAJORE:

Estrogenic, tonic feminin, emenagog, galactogog, tonic digestiv, stomahic, antispastic.

ALTE ACŢIUNI:

Antiinflamator, stimulent şi reglator al activităţii glandelor corticosuprarenale, carminativ.

Contribuie la:

– funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin

– normalizarea funcţiei reproductive la femei

– funcţionarea normală a ciclului menstrual

– amplificarea feminităţii

– funcţionarea normală a digestiei,

– reducerea flatulenţei după consumul de alimente.

Contraindicatii:

Menstre abundente şi/sau lungi, chisturi ovariene şi/sau mamare, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, histerectomie recentă, sarcină, intoleranţă la lactoză, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; mărar (Anethum graveolens) – fructe (350 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – rădăcină (150 mg); lactoză monohidrat; dioxid de siliciu coloidal.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”