Ulei volatil de Eucalipt

Prezentare

Flacon de sticla bruna de 10 ml / 20 ml cu picurator.

Principii active

Ulei volatil de eucalipt (Eucalipthy aetheroleum).

Indicatii

Remediu natural necesar dietei in: sustinerea sanatatii aparatului respirator (stari gripale si febrile insotite adesea de senzatia de frig sau de frisoane, tuse), benefic in decongestionarea cailor respiratorii si fluidifiant al secretiilor bronsice, usurarea respiratiei, pentru combaterea starii de epuizare fizica si scadere a puterii de concentrare, reducerea durerilor musculare si articulare, dureri de cap, in perioadele de convalescenta pentru refacerea organismului, eficient in scaderea febrei avand un efect revigorant asupra corpului.

Actiuni

Antiseptica, dezinfectanta si decongestionanta a cailor respiratorii superioare, emolienta, antiinflamatoare si calmanta asupra sistemului respirator, expectoranta, anticatarala si mucolitica, febrifuga, analgezica, antispastica.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata !
A se citi recomandarile inainte de utilizare !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor mici !

Administrare

Adulti: 3 – 5 picaturi, diluate intr-o ceasca de ceai, de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.
Copii peste 5 ani: 2 picaturi, diluate intr-o lingurita de miere de albine sau putin ceai, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului.
Se vor respecta cu strictete dozele recomandate.
Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”