Ingrediente:
– 250g malai
– un praf sare
– 100g stafide
– 100g miez de nuca macinat
– 400g gem (de piersici sau oricare alt gem va place)
– 50g nuca de cocos uscata
Mod de preparare:
Se face o mamaliga din malai si 3 cani cu apa in care se pune un praf de sare. Dupa ce e fost gata, se adauga stafidele si se amesteca.
Pe o bucata de punga se imprastie nuca de cocos uscata. Peste nuca de cocos se pune mamaliga cu stafide si se intinde intr-o foaie de blat nu prea subtire. Puteti face asta cu mainile umezite cu apa.
Miezul de nuca macinat l-se amesteca cu gemul de piersici. Compozitia obbtinuta se intinde uniform peste foaia de mamaliga.Se ruleaza cu atentie si se leaga punga la capete.
Rulada se lasa la frigider cateva ore, apo se feliaza si se serveste ca desert. Se poate pudra pe deasupra cu zahar.