Beneficiile scorţişoarei. Scade glicemia şi previne cancerul

Scorţişoara este apreciată pentru beneficiile sale pentru sănătate. Scade glicemia şi previne cancerul.
  • Publicat:
Beneficiile scorţişoarei. Scade glicemia şi previne cancerul
Beneficiile scorţişoarei. Scade glicemia şi previne cancerul

Scorţişoara este apreciată pentru beneficiile sale pentru sănătate. Scade glicemia şi previne cancerul.

Ea este bogată în fosfor, magneziu, fier şi calciu. Scorţişoara îmbunătăţeşte digestia, detoxifică ficatul, scade nivelul de colesterol din sânge şi are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi antiparazitare, potrivit sfatulmedicului.ro.

Beneficiile scorţişoarei

Scorţişoara este folosită în întreaga lume pentru proprietăţile sale benefice pentru sănătate.

Beneficii:
– scade glicemia, încetineşte procesul de golire a stomacului după fiecare masă;
– datorită conţinutului de fibre, este un remediu pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2, pentru că îmbunătăţeşte capacitatea de a răspunde la insulină;
– parfumul scorţişoarei îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de a învăţa lucruri noi şi sporeşte atenţia;

Citește AICI continuarea articolului pentru a afla multiplele beneficii ale scorțișoarei, dar și care pot fi efectele adverse în cazul în care regula moderației nu este respectată.

Urmărește CSID.ro pe Google News