Masajul cu pietre calde. 5 beneficii reale asupra organismului tău

Descoperă beneficiile incredibile ale masajului cu pietre calde.
  • Publicat:
Masajul cu pietre calde. 5 beneficii reale asupra organismului tău

Masajul cu pietre calde contribuie la revitalizarea fizică, emoţională şi psihică. De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepţionale în stările de epuizare fizică şi mentală cauzate de volumul prea mare de lucru şi de suprasolicitare. În plus, terapeuţii maseuri susţin că există dovezi clare că masajul cu pietre calde are beneficii reale asupra imunităţii şi calităţi somnului.

Iată cum, în doar câteva cuvinte, am reuşit să scoatem la lumină câteva dintre beneficiile pe care masajul cu pietre calde le are asupra organismului uman.

„Prin masajul cu pietre vulcanice se urmăreşte îmbunătăţirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulaţia sangvină şi limfatică. Atunci când circulaţia sangvină creşte, creşte şi procesul de detoxifiere al ficatului şi rinichilor, aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dan Bujor, terapeut acreditat masaj cu pietre calde.

Tehnic lucrurile sunt simple. Rocile vulcanice, prin încălzirea lor la aproximativ 40 – 50 grade celsius, înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică. Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. În acest fel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul şi se reface echilibrul întregii fiinţe.

Beneficiile masajului cu pietre calde 

  • detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafaţa pielii;
  • îmbunătăţirea activităţii sistemului limfatic şi sangvin;
  • îmbunătăţirea afecţiunilor osteoarticulare;
  • diminuarea spasmelor musculare;
  • reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cronice.

În plus, această perioadă a anului în care ne aflăm este la rându-i o indicaţie pentru masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar evident scăzut după iarnă, organismul epuizat, readaptarea la alte temperaturi fac ca susţinerea cu care vine acest tip de tratament să fie una de bun augur, evident.

Urmărește CSID.ro pe Google News