Ce să pui în cafeaua de dimineață ca să arzi grăsimi mai eficient. Ingredientul secret care te ajută să pierzi în greutate

  • Publicat:
Ce să pui în cafeaua de dimineață ca să arzi grăsimi mai eficient. Ingredientul secret care te ajută să pierzi în greutate

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi la nivel mondial și este apreciată nu doar pentru gustul său plăcut, dar și pentru diversele sale beneficii pentru sănătate.

Adăugând un ingredient cheie în cafeaua de dimineaţă, poți scăpa de kilogramele în plus mai uşor decât dacă ai urma diete drastice. Trebuie să știi că există un supliment care te ajută să te concentrezi mai bine, îți va tăia poftele alimentare şi va îmbunătăţi metabolismul. Totodată, are abilitatea de a elimina toxinele acumulate în organism.

Cum prepari cafeaua care arde grăsimile

Ce să pui în cafeaua de dimineață ca să arzi grăsimi mai eficient. Ingredientul secret care te ajută să pierzi în greutate

Când vine vorba de slăbire, se pare că un ingredient poate să facă această băutură să fie mult mai eficientă. Dacă îți dorești să pierzi în greutate, dar și să te bucuri de mai multe beneficii ale cafelei, atunci se recomandă să adaugi în ea ulei MCT.

Uleiul MCT mai este cunoscut sub denumirea de trigliceride cu lanț mediu. Acestea reprezintă o formă de grăsime ce poate avea un impact benefic asupra sănătății organismului. Trigliceridele cu lanț mediu sunt grăsimi saturate pe care organismul uman este capabil să le metabolizeze foarte rapid. De asemenea, ele sunt extrem de benefice pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Sursele de trigliceride cu lanț mediu pot include uleiul de cocos, dar și pe cel obținut don sâmburii de palmier. Adaugă, așadar, un strop din uleiurile menționate și așteaptăte la rezultate scontate!

Vei avea mai multă energie

Uleiul este folosi deseori de către sportivi, spun specialiștii. Motivul? Acesta este metabolizat mai rapid și folosit de organism drept generator de energie.

Poți pierde în greutate

Uleiul MCT adăugat în cafea te-ar putea ajuta să pierzi în greutate Acest lucru se datorează faptului că uleiul din cafea îți oferă rapid senzația de sațietate.

Poți să-ți crești rezistența fizică

Cafeaua cu ulei MTC te poate ajuta să-ți crești rezistența fizică, spun specialiștii. Acest lucru se datorează faptului că uleiul MTC întârzie apariția oboselii, ceea ce îți poate permite să te antrenezi pentru o perioadă mai lungă de timp.

Rețetă cafea aromată care arde grăsimile rapid

Ingrediente:

  • 12 linguri ulei/unt de cocos
  • jumătate de ceaşcă de miere
  • 1 linguriţă pudră de scorţişoară

Mod de preparare: Se amestecă scorţişoara cu mierea de albine, apoi se adaugă uleiul de cocos. Pasta obţinută se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, la frigider. În dimineaţa următoare (preparatul se face seara), amestecul poate fi folosit.

Mod de administrare: Din amestecul preparat se iau 1-2 linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se bea cu înghiţituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp.

Citește și: Ce să pui în cafeaua de dimineaţă ca să slăbești văzând cu ochii | FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian