Vitamine vindecătoare pentru cancer. Ce vitamine trebuie să ia pacientul oncologic

Dr. Antonio Jimenez ne-a vorbit despre vitamine vindecătoare pentru cancer și cum acționează acestea în cazul pacienților oncologici.
  • Publicat:
Vitamine vindecătoare pentru cancer. Ce vitamine trebuie să ia pacientul oncologic
Foto: shutterstock

Într-un interviu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”, Dr. Antonio Jimenez, fondator și director medical al Centrelor de tratament de renume mondial Hope4Cancer, ne-a vorbit despre vitamine vindecătoare pentru cancer și cum acționează acestea în cazul pacienților oncologici.

Specialistul a enumerat vitaminele și mineralele necesare pacientului oncologic, dar și modul în care se administrează și beneficiile pe care le au în cazul cancerului.

„În Europa și în Anglia studiile arată că vitamina C distruge celulele canceroase. Oamenii sunt printre puținele mamifere care nu produc vitamină C, motiv pentru care trebuie să o luăm din surse externe. Suplimentarea cu vitamina C este foarte importantă. În primul rând din alimentație, dar dacă e greu să facem asta, putem lua și suplimente.

Din nou, administrarea e individualizată, pentru că unitățile care mi se recomandă mie, îți pot face ție rău. Dacă te confrunți cu diaree, reduci doza, până ajungi la cea pe care o tolerezi. Alte suplimente sunt Omega. De asemenea, avem nevoie de suplimente pentru imunitate. Îmi place curcuma pentru că are multe beneficii extraordinare.

Un alt mineral important este seleniu, despre care s-a descoperit că poate reduce riscul de cancer. Vitamina D este și ea esențială. 80% dintre pacienți au un nivel redus și trebuie să avem între 80-100 nanograme per mililitru, iar media este de 35. Este o valoare normală, dar este redusă”, a spus Dr. Antionio Jimenez pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

CITEȘTE AICI INTERVIUL INTEGRAL.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian