A reușit să scape de 45 de kilograme, după ce a renunțat la un singur aliment. Femeia arată total diferit acum

  • Publicat:
A reușit să scape de 45 de kilograme, după ce a renunțat la un singur aliment. Femeia arată total diferit acum

Mamă a trei copii, o tânără de 28 de ani, a renunțat la a bea 15 căni de cafea pe zi, reușind astfel să piardă nici mai mult, nici mai puțin de 45 de kilograme.

Obișnuia să consume 15 căni de cafea cu zahăr în fiecare zi

Lorraine O’Loughlin, din Warrenpoint, Irlanda de Nord, a reușit să slăbească considerabil după ce a căzut într-o depresie profundă din cauza kilogramelor în exces. Tânăra ajunsese să arate de nerecunoscut.

„Inventam scuze în fața copiilor mei pentru a nu ieși din casă. Acum suntem toată ziua în parc”, menționează Lorraine.

Acum, că a slăbit 45 de kilograme, spune: „Mă bazam atât de mult pe cafea, că asta m-a făcut să funcționez toată ziua și practic am trăit din ea. Totuși, acum nu-mi lipsește deloc cofeina – acum mănânc sănătos și dorm bine, astfel încât corpul meu să nu mai aibă nevoie de ea pentru a funcționa.”

Bea mai puține cafele și a înlocuit zahărul cu îndulcitorul

Lorraine se limitează acum la un consum de doar patru căni de cafea pe zi și a înlocuit zahărul cu îndulcitorul.

Stand acasă de când au apărut copiii, tânăra mamă a spus că s-a luptat cu greutatea încă din adolescență, de fapt, dar nu a făcut nimic în acest sens.

„Înainte de a slăbi, nu voiam să mă vadă nimeni și nici măcar să fiu privită. Încrederea mea acum este pur și simplu uimitoare – întreaga mea familie a observat o diferență masivă în mine”, a încheiat Lorraine.

Vezi imagini cu ea, AICI.

Citește și: Mărturia unei femei care a slăbit într-un an 50 de kilograme cu dieta keto: „Dă rezultate, dar mi-am distrus relația cu mâncarea”

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian