A slăbit 133 de kilograme și e de nerecunoscut! Cum arată acum bărbatul

  • Publicat:

Dalton Musselwhite (30 ani), un tânăr din Florida (Statele Unite ale Americii) ajunsese să fie obez din cauza alimentației deficitare. Pe lângă neplăcerile cauzate de situația în care se afla, acesta se confrunta și cu faptul că cei din jur manifestau o atitutine indiferentă față de el.

Sătul să fie ignorat și neapreciat, bărbatul a decis într-o zi că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața sa. Astfel, s-a pus pe slăbit, pe ținut regim și pe mers regulat la sală, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

A TOPIT 133 de kilograme

Da, ați citit bine. Dalton a reușit scape de nici mai mult, nici mai puțin de 133 de kilograme. Acesta și-a documentat întreaga transformare pe pagina sa de TikTok, acolo unde în prezent are aproximativ un milion de urmăritori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dalton Musselwhite (@msslwht)

Bărbatul a menționat într-un clip de TikTok și-a făcut și o operație de miscorare stomac, plus diferite (multiple) intervenții pentru a elimina excesul de piele și a continuat să aibă un stil de viață activ, cu dietă sănătoasă și mers regulat la sală.

Imaginile din mediul online au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume. Mulți au apreciat și au lăudat voința tânărului de a slăbi, în timp ce alții au simțit nevoia să își împărtășească experiențele.

Citește și: Acest adolescent obez a slăbit 90 de kilograme în doar 4 ani. Ireal cum arată acum

FOTO: Instagram @msslwht
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”